Gaat ASZ plat door staking?

Er dreigt een crisis binnen het ASZ tussen directie en vakbonden. Vanmorgen lieten de vakbonden weten dat er in het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis (ASZ) Aalst, met campussen in Wetteren en Geraardsbergen, zal gestaakt worden.

Het ziekenhuis moet besparen. De vakbonden nemen het niet dat de directie hun voorstel afwees om een stemming bij het personeel te houden, en beslisten tijdens de vergadering om een stakingsaanzegging voor onbepaalde duur in te dienen.

De vakbonden zeggen een minimale dienstverlening te waarborgen en vragen om een sociaal bemiddelaar.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...