WIN HIER: De laatste 20 tickets voor Lotto Cup Final met Volley Asse-Lennik

De Lotto Cup Finals, de bekerfinales in het volleybal op zaterdag 21 februari, worden met ruim 13.000 verkochte tickets voor een nokvol Sportpaleis gespeeld.

Deelnemende clubs zijn Topvolley Callant Antwerpen, Volley BeHappy2 Asse Lennik, Asterix Kieldrecht en VDK Gent.

Bij de mannen is het de eerste keer in twintig jaar dat er een finale gespeeld wordt zonder de deelname van Roeselare of Maaseik.

‘De kortste weg om een prijs te halen, is de beker winnen en daar gaan we dan ook voor’, klonk het overtuigend bij Lennik-coach Johan Devoghel.

‘Misschien zitten we voor de structuur van de club voor op ons schema, maar daar kijken we niet naar. Het wordt gewoon ‘kicken’ in het Sportpaleis en dat deze twee ploegen de bekerfinale spelen, wijst gewoon op een nivellering van het Belgisch clubvolley.’

BV-match

Tussen de vrouwenfinale – aanvang 17 uur – en de mannenfinale – aanvang 20.30 uur – staat er nog een BV-match geprogrammeerd.

Kris Wauters (Clouseau) verzamelde een leuk deelnemersveld met als niet-sporters: broer Koen Wauters, Eric Van Looy, Natalia, Bart De Pauw, Saartje Vandendriessche, Maarten Van Gramberen en Kris zelf.

Zij nemen het op tegen een ploeg sporters met Kim Gevaert, Niels Albert, Tia Hellebaut, Fred Deburghgraeve, Laurens Vanthoor, Gerd Verheyen en Geert De Vlieger.

Als coaches fungeren Gert Vande Broek en Dominique Baeyens.

Win allerlaatste 20 tickets

Goeiedag heeft, als sponsor van Volley Asse-Lennik, de laatste 10 x 2 tickets voor dit unieke volleybalfestijn.

U kunt 2 tickets winnen via één van deze twee wegen:

  • 1. Like onze Facebook-pagina én stuur ons vervolgens via onze FB-pagina een privébericht dat je tickets wil voor de bekerfinale in Antwerpen.
  • 2. Schrijf je in op onze Goeiedag-nieuwsbrief.
  • Donderdag 19 februari om 18 uur kiest een onschuldige hand uit alle likes en nieuwsbrief-inschrijvers tien winnaars. Die maken we op onze website bekend. Winnaars worden door ons ook rechtstreeks gecontacteerd (via Facebook of via e-mail) en krijgen een codewoord.
  • Tickets moeten vrijdag tussen 18 en 20 uur  worden afgehaald in de kantoren van Goeiedag, Weversstraat 27/1, Asse.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...