Aalst Carnaval krijgt stickerboek

Vanaf vrijdag ligt Den Oilsjtersen Bellekesboek in de Aalsterse winkelrekken. Geïnspireerd op de populaire Panini-stickerboeken sloegen carnavalsgroep AKV Drasj en Lavera-events de handen in elkaar en lanceren nu een stickerboek over Aalst Carnaval.

Daarin zijn per thema de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar te vinden. De prinsenverkiezing, de voil jeanettenstoet, alle carnavalsgroepen en zelfs de rubriek Peper en Zaat haalde het: de meest prominente losse groepen van 2015 kunnen zichzelf dus ook zien schitteren in het stickerboek.

In totaal worden er 5.000 boeken verdeeld. Echte fans moeten 540 stickers verzamelen om het helemaal vol te krijgen. Een boek kost 2,5 euro en een pakje van tien stickers koop je voor 2 euro.

Vrijdag zijn boeken en stickers te koop in 60 handelszaken in Aalst.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...