Opstartende bedrijven in opleidingsgebouw Electrabel

In het leegstaand opleidingsgebouw van Electrabel aan het stadspark in Aalst, wordt een pop-upbedrijvencentrum ingericht. Zolang het complex leegstaat, kunnen freelancers en bedrijven er voor een lage prijs een kantoor huren.

Sinds het opleidingscentrum van Electrabel in februari dit jaar wegtrok uit de kantoren in de Erembodegemstraat, is alle leven eruit verdwenen. Entrakt nam dit gebouw in beheer en vond dit de geschikte locatie om een tijdelijk bedrijvencentrum op te starten.

Kleine zelfstandigen die het beu zijn om van thuis uit te werken of jonge start-ups kunnen hier een perfecte en betaalbare werkplek vinden. In de nabijheid van andere jonge bedrijven werken creëert een zekere dynamiek waardoor nogal snel onderling samenwerkingen ontstaan. In het project zijn een 20-tal kantoren, 3 werkplaatsen en voldoende parking aanwezig.

Momenteel zijn hiervan al vijf plekken ingenomen. Een klein kantoor is al beschikbaar vanaf 200 euro per maand. Het zicht en de nabijheid van het stadspark krijg je er gratis bij.

Geschat wordt dat de kantoren nog enkele jaren leegstaan, tot zo lang kunnen er tijdelijke huurcontracten afgesloten worden.

Inschrijven kan via www.entrakt.be of op het telefoonnummer 02-203.23.00

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...