Veel volk voor Casa del Mundo

Casa 2Casa del Mundo, het wereldfestival op de Oude Vismarkt in Aalst, kreeg heel wat belangstelling. Het kwam wat later op gang, ws. door een dreigend wolkendek, maar de vele stalletjes en eettentjes op de Oude Vismarkt en op het binnenplein van het museum zorgden voor een gezellige drukte.

Publiektrekkers waren zeker ook de vele optredens, meestal erg exotisch van muziek en aankleding. Naast Europese landen als Bulgarije en Roemenië vond je er landen uit Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Ook de hapjes en drankjes uit die landen, wisten de bezoekers te bekoren.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...