Christophe Troch stapt op als voorzitter Feestcomité

De stad Aalst moet op zoek naar een nieuwe voorzitter van het Feestcomité. Christophe Troch verlaat namelijk om professionele reden dit adviesorgaan. Hiermee verliest het Feestcomité een man met heel wat creativiteit en organisatietalent.

Het ontslag van Christophe, die sinds juni 2013 voorzitter was van het Feestcomité, zal geagendeerd worden op de volgende gemeenteraad. het voorzitterschap van het Feestcomité komt toe aan N-VA. Het is die partij die een opvolger moet kiezen.

“Christophe zet het belang van het Feestcomité voorop, en zet daarom een stap opzij”, zegt Kristof Devos, fractievoorzitter van N-VA. “N-VA Aalst wil Christophe bedanken voor zijn inzet, inbreng en gedrevenheid”.

Het Feestcomité speelt een belangrijke rol in Aalst. De adviesraad adviseert en assisteert de stad bij het organiseren van openbare feestelijkheden. Vooral in de aanloop naar en tijdens Carnaval treedt het Feestcomité op de voorgrond. Maar er is ook veel onzichtbaar werk achter de schermen.

“Ik wil alle collega’s in het Feestcomité oprecht bedanken”, zegt Christophe Troch. “Ik mocht heel veel vriendschap, sympathie, steun en loyauteit ervaren. Ik wens het Feestcomité het allerbeste”.

In de komende week zal N-VA op zoek gaan naar een geschikte opvolger, zodat het Feestcomité met een nieuwe voorzitter verder kan werken aan de voorbereiding van het Sint-Maartensfeest, de prinsenverkiezing en de carnavalsstoeten.

(foto P De Boeck)

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...