Op- en afrit E-40 Aalst dicht op 2 en 3 november

Op maandag 2 en dinsdag 3 november legt het Agentschap Wegen en Verkeer een nieuwe toplaag in asfalt op de Geraardbergsesteenweg (N45) in Aalst. De N45 wordt twee volledige dagen afgesloten en het verkeer rijdt om.

Er gaan ook verschillende op- en afritten dicht. Aangezien deze werken een grote impact hebben op het verkeer, is bewust gekozen voor de verkeersluwe herfstvakantie. Als ze afgerond zijn, zal ook de grootste verkeershinder op de N45 achter de rug zijn. De planning kan nog veranderen als het weer tegenvalt.

Op maandag 2 november start de aannemer met de aanleg van de toplaag van de Geraardbergsesteenweg (N45) richting Ninove. De dag daarna, op 3 november, legt de aannemer de toplaag op de N45 richting Aalst.

Op maandag 2 november is de N45 richting Ninove volledig afgesloten. De opritten van de N45 vanuit Aalst naar de E40 (richting Gent en richting Brussel) zijn dicht.

Het verkeer rijdt om via de Ninovesteenweg (N405) en de Churchillsteenweg. De afrit Ninove van de E40 vanuit Brussel wordt ook afgesloten. Het verkeer rijdt om via de Siesegemlaan (R41) om daar te keren richting Ninove. Alle andere op- en afritten blijven open.

Op dinsdag 3 november gaat de N45 richting Aalst dicht. Alle op- en afritten langs deze kant van de N45 zijn afgesloten. Het verkeer richting Aalst of E40 volgt de omleiding via de Churchillsteenweg, Industrielaan en Ninovesteenweg (N405).

De afritten Aalst centrum vanuit Gent en Brussel op de E40 gaan dicht. Het verkeer rijdt om via de afritten Ninove/Geraardsbergen, N45, Churchillsteenweg, Industrielaan en Ninovesteenweg (N405). Alle andere op en afritten blijven open.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...