Zes restaurants uit onze regio in nieuwe Bib Gourmand

In de nieuwe Bib Gourmand vind je zes restaurants uit de regio waar Goeiedag verschijnt: twee in Aalst, één in Dilbeek, één in Lennik en twee in Vilvoorde. Onder die zes slechts één nieuwelingen: Bistronomy in Vilvoorde, het restaurant in het Huis van de Toekomst dat door het leven gaat als Living Tomorrow.

De Big Gourmand verschilt van de Michelingids in zoverre dat er alleen restaurants opgenomen worden waar je een keuzemenu (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) kan gebruiken voor minder dan 37 euro. Bij het opnemen van een restaurant in de Bib Gourmand wordt vooral gekeken naar de prijs/kwaliteit verhouding.

In Aalst vind je twee Bib Gourmand restaurants, de Borse van Amsterdam (op de Grote Markt) en Het Verschil (in de Gentsestraat). In Dilbeek vind je De Smidse in de Oudesmidsestraat. In Lennik (Sint-Kwintens) is Sir Kwinten (op de Markt) een Bib Gourmand. In Vilvoorde kwam er eentje bij. Naast Spectrum (Romeinse Steenweg) werd ook The Bistronomy (Living Tomorrow in de Indringingsweg, zie foto) opgenomen in de Big Gourmand 2016.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...