Stille wake voor Silke en haar baby Sterre

Er is een oproep om aanstaande donderdag een stille wake te houden ter nagedachtenis van Silke De Ceuninck uit Meldert, die afgelopen weekend werd vermoord. Vrienden plaatsen een oproep op Facebook.

“Meldert overkwam een heel tragische gebeurtenis. Silke De Ceuninck en haar ongeboren kindje Sterre overleden op woensdag 30 december. We willen dit niet ongemerkt laten voorbijgaan. We organiseren een stille wake om de familie te steunen en de mensen de kans te geven hun medeleven te tonen. We komen samen op donderdag 7 januari om 19u aan het plein aan de kerk te Meldert. Vandaar gaan we te voet naar de woning waar we een kaarsje achterlaten en een ogenblik stilte houden. Wees via dit bericht uitgenodigd om je medeleven te uiten. Breng gerust zelf een kaarsje mee.”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...