Meisje verwond met scherp voorwerp tijdens carnaval Aalst

In de Lazaretstraat in Aalst werd in de nacht van zondag op maandag een meisje overvallen en neergestoken door een bende zwarte jongeren. Het meisje is lid van AKV Wadesdavoriet. Eén van de leden van de groep zet haar verhaal op Facebook.

De nacht van zondag op maandag ging een meisje van AKV Wadesdavoriet ’s nachts tussen 12 uur en halfeen een vriendinnetje thuis afzetten. Ze ging te voet van aan het Stationsplein tot aan de Sint-Gudulastraat.

Op de terugweg liep het meisje dus alleen. Ze stapte via de “Sarajevo-blokken”, en ter hoogte van de Lazaretstraat kwam ze een groepje van 8 tot 10 zwarte jongeren tegen die haar eerst gewoon passeerden.

Nadien echter begonnen ze haar te achtervolgen en toen ze het op een lopen wou zetten trapte een van de bende haar onderuit, ze kwam ten val en het groepje stoere boys begon dan maar enkele fikse trappen uit te delen.

Toen ze zich verdedigde en het bijna terug op een lopen kon zetten trok één van de bende een scherp voorwerp en begon daarmee te snijden en te steken. Kort nadien kon ze het op een lopen zetten richting het stationsplein, waar Wadesdavoriet op dat moment vertoefde.

De politie werd verwittigd, stelde een pv op en zocht de buurt af naar de daders.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...