The Tube gaat dicht, The Kings blijft open

De beslissing van burgemeester D’Haese van Aalst om dancing The Kings te sluiten is teruggefloten door de Raad van State. De uitbaters van de club gingen via hun advocaat in beroep tegen de beslissing.

De sluiting kwam er toen bleek dat er genoeg elementen waren om aan te tonen dat The Kings drugs nog niet heeft kunnen bannen. Twee weken geleden werd een drugsdealer gesignaleerd in de ondergrondse parking van de Hopmarkt.

Eén van zijn klanten werd met verdovende middelen op zak betrapt in de club. Maar volgens de raad van State is dat geen voldoende reden om te sluiten.

Tube sluit

tube dancing aalstIntussen heeft café en dancing The Tube op de Hopmarkt besloten om de deuren te sluiten. Na acht jaar ziet de uitbater het niet meer zitten. Ook deze dancing werd in het verleden al tijdelijk gesloten omwille van drugsperikelen.

“Met veel pijn in mijn hart wil ik jullie meedelen dat na 8 jaar leuke feestjes met jullie en door de moeilijke toestanden al 2 jaar, ik stop met uitbaten van cafe the tube. Het is niet meer haalbaar en ik probeer al 2 jaar te vechten om toch leuke feestjes te blijven geven, zelfs zonder winst maar na 2 jaar stapelen natuurlijk de kosten op en voor mij wordt het moeilijker en moeilijker”, aldus Jan Potros.

De reacties op de sluiting zijn overweldigend, er komt zeker een afscheidsfeest. De kans is ook groot dat er een overnemer komt.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...