Magnoliabomen op Bauwensplein

De heraanleg van het Bauwensplein in Aalst en de aanleg van een stukje groen loopt op zijn einde. Vandaag werden de Magnoliabomen geleverd.

De heraanleg van het Bauwensplein, in de volksmond ook gekend als ‘den botanieken hof is dus bijna afgewerkt. Rekening houdend met deze bijnaam wordt er een ietwat aparte groenaanleg uitgevoerd met een prairietuin.

Een prairietuin is een gemeenschap van vaste planten, bloembollen en grassen zoals deze voorkomen in Noord-Amerika. Daarbij zal ook in elk van de vier groenvakken één boom worden aangeplant en rondom zullen hagen aangelegd worden.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...