Lindemans Aalst wint topper tegen Maaseik

Wie gehoopt had op een duel op het scherpst van de snee moest tevreden zijn met een vlotte overwinning van Lindemans Aalst. Thuis kwam Maaseik er eigenlijk op geen enkel ogenblik echt aan te pas. De ploeg uit Aalst haalde de wedstrijd binnen met droge 0-3 cijfers (21-25, 22-25 en 19-25).

Met deze glansrijke prestatie komen Johan Devoghel en zijn team op de koppositie van het klassement met drie punten voorsprong op Maaseik en vier op Roeselare. Roeselare had een vijfde (korte) set nodig om afstand te nemen van Menen. Uitslag 2-3. Ook Haasrode Leuven ging met een zelfde score winnen op Achel. Haasrode staat vierde in het klassement met 15 punten, op een relatief grote afstand van de top drie.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...