Aalstenaar verkozen tot ‘IT Person of the Year’

Aalstenaar Inti De Ceukelaire (25) is door Computable verkozen tot ‘IT Person of the Year’. Hij is meteen de jongste laureaat ooit.  Inti is Head of Hackers bij Intigriti en werd in Las Vegas al eens gekroond tot ‘Most Valuable Hacker’.

Inti de Ceukelaire is hoofd van de ethische hackercommunity waarbij meer dan 17.000 ethische hackers zijn aangesloten. Zij proberen veiligheidslekken te identificeren en ook op te lossen. Meer en meer bedrijven worden het slachtoffer van malafide hackers en worden vaak om losgeld gevraagd in ruil voor het terugkrijgen van hun eigen gegevens.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws uit Aalst