Carnavalsgroep LDVD is terug met kledingcollectie ‘100 % carnavalist’

De kledingcollectie ‘100% carnavalist’ van Lossendeirdeveirdeirdeir, alias LDVD, is terug. Voor de derde keer brengt de carnavalsgroep t-shirts en sweaters op de markt, en er zijn nu ook hoodies en barbecueschorten beschikbaar.

In 2008 en 2014 bracht de groep de collectie al eens uit, en nu zijn er opnieuw shirts en sweaters met ajuinen te koop. “We hebben de ajuintjes nu een facelift gegeven en aangepast aan 2020”, zegt voorzitter Stijn Van der Heyden. “Aan de essentie hebben we echter niet geraakt. De combinatie tussen 22 procent voil janet, 16 procent schriëmoil, 15 procent zangtalent, 26 procent klein ert, 21 procent zoipschoit en 0 procent vechtersboos maakt nog altijd 100 honderd procent carnavalist. We willen immers duidelijk maken dat de carnavalist iemand is die positief in het leven staat”, aldus de voorzitter.

Naast sweaters en t-shirts voor dames en heren zijn er nu ook hoodies, mutsen en barbecueschorten beschikbaar.

Een t-shirt, sweater of muts bestellen kan op www.ldvd.be.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...