Drie nieuwe fietsstraten in Aalst

In de Arbeidstraat, Treinstraat en Walstraat zijn fietsers voortaan de baas. In een fietsstraat mogen fietsers bij éénrichtingsverkeer de volledige breedte van de rijbaan gebruiken. Bij tweerichtingsverkeer mogen ze op de helft van de rijbaan langs de rechterzijde rijden.

Auto’s en andere motorvoertuigen mogen fietsers niet inhalen. Auto’s en andere motorvoertuigen mogen maximum 30 kilometer per uur rijden. Een fietsstraat is herkenbaar aan de blauwe aanwijzingsborden aan het begin en einde van de straat en aan het logo op het wegdek.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws uit Aalst