Geen carnaval, maar Winterfoor zal wel doorgaan

Er zal in Aalst volgend jaar wel een Winterfoor plaatsvinden. Carnaval wordt afgelast, maar de vele attracties die rond die periode naar de stad komen, die zijn wel welkom.

De Winterfoor zal doorgaan ondanks de afgelasting van Carnaval. De vraag om de kermis toch te laten doorgaan kwam van CD&V-gemeenteraadslid Lien Gees. “CD&V Aalst stelt voor om de Winterfoor 2021 wél te laten doorgaan en roept de stad op om daar werk van te maken. Kleinschalige kermissen worden nu al opnieuw toegelaten, zoals dit weekend in Nieuwerkerken. Als pretparken geopend zijn en voetbalwedstrijden met publiek mogen plaatsvinden, dan moeten we er ook in slagen om een winterfoor te organiseren.”

Schepen van Lokale Economie Katrien Beulens (CD&V) bevestigt dat de Winterfoor toch zal plaatsvinden. Carnaval wordt volgend jaar niet in februari gevierd, maar er komen dus attracties op de Keizershallen, de Hopmarkt,..

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...