Gemeenteraadslid test positief op coronavirus

Guy Claus, gemeenteraadslid van Vlaams Belang, miste eerder deze maand de gemeenteraad. Hij testte positief op coronavirus. Het was ook de eerste keer dat er een fysieke gemeenteraad werd georganiseerd.

Tijdens de lockdown waren er digitale vergaderingen. Via sociale media kreeg hij veel steunbetuigingen. Maar ziek voelde hij zich niet. “Ik voel me goed. Het is alsof ik een verkoudheid heb, meer niet”. Zonder complicaties is ondertussen zijn quarantaineperiode al achter de rug.  Guy is buschauffeur en moest zich daarom laten testen. Hij rijdt ook vaak met voetbalploegen.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws uit Aalst