Omgeving Basisschool De Margriet wordt schoolstraat

De Margrietstraat in Baardegem zal binnenkort afgesloten worden voor gemotoriseerd verkeer voor de start en na het einde van de schooluren.

De Margrietstraat wordt zo de zesde schoolstraat in Groot-Aalst. De schoolomgeving rond de Vrije Basisschool De Margriet wordt vanaf 21 september afgesloten. De straat, die recent nog werd heraangelegd, wordt elke schooldag afgesloten van 8 tot 8.30 uur, in de namiddag van 15.15 tot 15.45 en op woensdag van 11.45 en 12.15. Ouders die hun kinderen met de wagen brengen, kunnen hen laten uitstappen op het pleintje aan de kerk of op de Mechelse weg.  

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws uit Aalst