Vlaams Belangers voeren actie: “Claxoneer tegen de regering”

Aan de Albatros-rotonde in Erembodegem hebben een aantal Vlaams Belangers actie gevoerd. Ze hadden ook een spandoek mee: ‘Claxoneer! Niet mijn regering.’ Hun oproep kreeg gehoor, want het luide getoeter weerklonk bij verschillende wagens.

“We zien en horen het aan de reacties, de mensen zijn het politieke circus meer dan beu! Het signaal van de Vlaamse kiezer wordt dan ook gewoon in de vuilbak gekieperd”, zeggen de Vlaams Belangers. “In elke normale democratie, in elk normaal land zou men opnieuw de mening van de kiezer, van de gewone man en vrouw in de straat, vragen. In dit land niet. Wij willen opnieuw verkiezingen.”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...