Wedstrijd Eendracht Aalst alweer uitgesteld, Ladies bekeren verder

Eendracht Aalst treft het niet bij de start van het nieuwe voetbalseizoen. Na de uitgestelde wedstrijd tegen Pepingen-Halle werd ook het duel met City Pirates uitgesteld. Bij de ploeg uit Antwerpen werd een positieve coronabesmetting vastgesteld.

De spelers van Eendracht Aalst moeten nog even geduld hebben om hun rol als titelfavoriet waar te maken. De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Pepingen-Halle werd uitgesteld door een coronabesmetting in de ploeg. Voor de 900 supporters werd het dan uitkijken naar de eerste thuiswedstrijd van zondag, maar ook die werd noodgedwongen afgeblazen.

Een speler van tegenstander City Pirates testte daags voor de wedstrijd positief op het virus, waardoor ook de tweede competitiewedstrijd van Aalst wordt uitgesteld.

Een domper voor Eendracht Aalst, want het zou de eerste wedstrijd met publiek geweest zijn. De 900 verdeelde tickets blijven wel geldig voor de nieuwe wedstrijddatum.

Supporters van Den Iendracht duiden zondag 4 oktober maar beter met stip aan in hun agenda. Want als alles goed gaat, opent Eendracht Aalst dan het nieuwe seizoen op het veld van Houtvenne. Daar worden wel geen uitsupporters toegelaten.

GEEN WEDSTRIJD MORGEN / Den Iendracht treft het niet bij de competitiestart. Vandaag werd een speler van City Pirates…

Geplaatst door Eendracht Aalst op Zaterdag 26 september 2020

Bekerstunt

Bij de Eendracht Aalst Ladies wordt er wel al gevoetbald. Zaterdagnamiddag trokken de Ladies naar Racing Genk voor een wedstrijd in de bekercompetitie. Na 90 minuten spelen stond het 1-1, met een Aalsters doelpunt van Van Gils.

Met 1-4 overklaste Aalst de Limburgers in de strafschoppenserie. Doelvrouw Silke Baccarne redde twee strafschoppen. Eendracht Aalst bekert verder, in de achtste finale wacht een duel met tweedenationaler Svelta Melsele.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...