Gemeenteraad bespreekt alternatief voor carnaval 2021 op 14 oktober

De Aalsterse gemeenteraad organiseert op 14 oktober een Verenigde Commissie over Aalst Carnaval 2021. Eerder raakte bekend dat die editie niet door zal gaan. Er wordt nu gezocht naar een alternatief voor het volksfeest.

Een 3D cartoonfestival en een openluchttentoonstelling: er liggen enkele ideeën op tafel. Om die alternatieven verder uit te werken, komt er nu een Verenigde Commissie aan. Dat zegt gemeenteraadsvoorzitter David Coppens (N-VA).

Over de organisatie van die commissie gaan de burgemeester en schepenen overleggen met de fractieleiders. “Wij gaan daar met aandrang vragen dat het Feestcomité en de vertegenwoordigers van de carnavalsgroepen worden uitgenodigd”, klinkt het unaniem bij oppositiepartijen Groen, Lijst A en SPA. “Alleen samen met alle actoren van de carnavalswereld kunnen we tot een gedragen corona veilige oplossing voor 2021 komen.”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...