Gezinsdrama in Aalst: koppel dood aangetroffen aan graf zoon

Er zijn zaterdagmorgen twee lichamen gevonden op het kerkhof in Aalst. Het gaat om een ouder koppel, dat zichzelf beroofde van het leven aan het graf van hun zoon. Het parket is een onderzoek gestart.

Achteraan het kerkhof werden twee lichamen zaterdagmorgen levenloos aangetroffen aan een graf. Het koppel is wellicht gestorven aan het graf van hun zoon. De achterkant van het kerkhof is volledig afgesloten. Politie en parket kwamen ter plaatse.

Burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) laat weten geschokt te zijn door het dramatische voorval. Er zou ook een pistool gevonden zijn. De zoon van het koppel zou zichzelf vijf jaar geleden van het leven hebben beroofd.

Wie met vragen zit rond zelfdoding kan terecht op het gratis nummer 1813 van de Zelfmoordlijn.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...