Reconstructie moord op Ilse Uyttersprot afgelopen na twee uur

In de Meuleschettestraat vond woensdagmorgen de reconstructie plaats van de moord op Ilse Uyttersprot. Advocaten, onderzoeksrechter en moordenaar Jurgen D. waren erbij. De reconstructie werd eerder uitgesteld omdat de onderzoeksrechter ziek was.

De Meuleschettestraat werd woensdagmorgen een tijdlang afgesloten met hekkens en zwarte doeken. In het appartement van Jurgen D. vond de reconstructie plaats van de moord op Ilse Uyttersprot. In de nacht van 3 op 4 augustus bracht Jurgen D. Uyttersprot gewelddadig om het leven.

Onderzoeksrechter, advocaten, de zonen van Ilse Uyttersprot en Jurgen D. zelf. Allemaal waren ze ter plaatse bij de reconstructie van de moord op de ex-burgemeester. De reconstructie verliep vlot en was afgelopen na twee uur. Jurgen D. werkte mee aan de wedersamenstelling en bevestigde de feiten die hij op dinsdagochtend 4 augustus op het politiebureau vertelde.

“We hebben voor een stuk de antwoorden gekregen die we hoopten te krijgen”, aldus Anthony Mallego, advocaat van de zonen van Uyttersprot. Over de inhoud van de reconstructie gaven de advocaten geen commentaar.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...