Woning in Langestraat brandt volledig uit

Bij een uitslaande brand zijn dinsdagavond twee brandweermannen en een bewoner gewond geraakt. Een woning op het kruispunt van de Beekstraat en de Langestraat brandde volledig uit. De brand ontstond in de garage van de woning.

De brand werd veroorzaakt door een ontploffing van één van de moto’s van de bewoner. De vlammen sloegen over en bereikten het dak van de woning. De brandweer kwam ter plaatse, na twee uur blussen had die de brand onder controle.

De schade is enorm: de volledige woning is uitgebrand, en er is ook schade op het dak van de aanpalende woning. De bewoner van het uitgebrande huis kon zijn woning op tijd verlaten. Hij raakte gewond, maar wilde niet naar het ziekenhuis. Twee brandweermannen werden wel overgebracht naar het ziekenhuis. Eén van hen raakte onwel door de ingeademde rook, de andere kwam ten val.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...