Bouwspecialiteiten De Koninck uit Moorsel vestigt zich op Tragel

De Koninck Bouwspecialiteiten opent begin januari haar deuren op een gloednieuwe locatie langs de Tragel in Aalst. De firma nestelt er zich tussen spelers als Tech Data en Jan De Nul. De nieuwe winkelruimte is vijf keer ruimer dan op de vroegere site in Moorsel.

“Ik ben hier sinds het voorjaar van 2019 en op die tijd is er al veel veranderd”, vertelt zaakvoerder Gilles Van Den Driessche. “Als leverancier van kwalitatieve bouw- en werfmaterialen bedienen we steeds meer vakmannen en ondernemers in de streek. Dan wil je zoveel mogelijk aanbieden, natuurlijk. Met 2.650 m² nieuwe winkel- en magazijnruimte vangen we die stijgende vraag prima op. En het is onze bedoeling om in de toekomst nog verder te groeien.”

“We hadden ons geen beter pand kunnen inbeelden. In vergelijking met onze vroegere site in Moorsel, zitten we nu ook veel centraler voor onze klanten in Aalst en omgeving. Ze genieten van een vlot bereikbare, ruime parking en een snelle afhaalservice. In de grote winkelruimte vind je meteen wat je zoekt en sta je zo weer buiten.”

Elke klant op handen

De Koninck Bouwspecialiteiten bestaat al meer dan 30 jaar. Als warm familiebedrijf dragen ze elke klant op handen. “Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke service”, aldus Gilles. “We komen zelfs ter plaatse op de werf, als de klant dat wil. Hij kan rekenen op een snelle bediening en deskundige ondersteuning van onze bouwspecialisten”, zegt Gilles Van Den Driessche, die sinds 1 april 2019 de zaakvoerder is.

Coronaproof openingsweek

Een grote opening is gezien de huidige maatregelen nog niet aan de orde. Wel trakteert De Koninck Bouwspecialiteiten elke klant met een coronaproof drankje en instuifcadeau tijdens de openingsweek van 4 tot 8 januari. De nieuwe site is gelegen op Tragel 48 in Aalst.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...