Internetradio ‘STOORZENDER’ voor Aalsterse jongeren vanuit Cinema


JOC Cinema organiseert STOORZENDER, een internetradio georganiseerd voor én door Aalsterse jongeren. Van 17 tot 30 december zullen ze elke dag live radio maken en dit van 10u ’s ochtends tot 23u ’s avonds.

Leuke en interactieve talkshows, verzoekuurtjes, live optredens en djsets moeten allemaal samen zorgen voor de broodnodige verstrooiing. “We kijken verder dan de slaapkamer van de blokkende student en zijn er zeker van dat ons gevarieerd online aanbod jong en oud(er) zal aanspreken. Hopelijk brengen we zo iedereen op een digitale manier terug wat bij elkaar in deze gekke tijden”, zegt Niels De Wolf van JOC Cinema.

De geëngageerde jongeren noemen het zelf een positieve storing in een negatieve tijd. “Wat normaal een periode vol vriendschap, warmte en plezier zou moeten zijn vervalt dit jaar, meer dan ooit, in een donkere en sombere periode vol beperkingen en restricties. Om deze periode toch een beetje kleur en hoop te geven komen wij met een mooi initiatief’ aldus Matthias van JOC Cinema.

De livestreaming vanuit Cinema in Aalst kan je via deze link volgen: https://www.twitch.tv/geencinema

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...