OLV dankt medewerkers met verlichting: “Want licht geeft hoop”

Wie ’s avonds al langs het Onze-Lieve-Vrouw Ziekenhuis op de Moorselbaan is gereden, heeft het misschien al gezien: het ziekenhuis is verlicht met een opvallend kleurtje.

“Licht geeft hoop. Met de eindejaarsverlichting wil het OLV-ziekenhuis alle medewerkers danken voor hun inzet in deze coronaperiode”, vertelt Chris Van Raemdonck. Met de verlichting wil het ziekenhuis ook de bedrijven, vrijwilligers en zelfstandigen bedanken voor alle spontane, hartverwarmende attenties van het afgelopen jaar.

“Tegelijk is dit ook een oproep om de hoop niet te verliezen en de maatregelen te blijven respecteren. Samen krijgen we corona klein.” Ook de campussen in Ninove en Asse zijn verlicht in de kerstperiode.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer kort nieuws uit Aalst