Aalsterse gevangene ontsnapt en is intussen ingerekend in centrum van Dendermonde

Een gevangene uit Aalst is dinsdagmiddag ontsnapt aan het gerechtsgebouw van Dendermonde. De man moest er voorgeleid worden bij de onderzoeksrechter, maar zette het op een lopen in het centrum van Dendermonde. De politie ging met man en macht op zoek naar de man, die enkele uren later werd ingerekend.

De Aalstenaar werd door de politie van Aalst naar Dendermonde gebracht omdat hij voorgeleid moest worden bij de onderzoeksrechter. Maar de gedetineerde kon ontsnappen.

Hoe hij daar precies in slaagde is niet duidelijk. Wie de man ziet belt best zo snel mogelijk naar de politie. De gedetineerde draagt een oranje pull en loopt rond met de handen in de boeien. Op dit moment zoekt de politie met man en macht naar de man.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...