Oilsjterse Mès gaat dan toch door.. digitaal!

De traditionele Oilsjterse Mès gaat ook dit jaar doen! We hoeven daarvoor niet met z’n allen af te zakken, maar kunnen het gewoon online volgen.

“Paster Dirk Moerilsjn loat wétn dat parochieassistent Peter een Oilsjterse gebedsdiensjt saumengesteld hét, mé e poor oilsjterse leizers, e wa goei zangers, en verraal de goeie begiestering. Afstemmen op eir internet.”

Bekijk in onderstaande video de 22 minuten lang durende eredienst.

“Dat het Aalsters een sappige taal is om te spreken, te zingen en naar te luisteren, bewijst deze gebedsdiensjt in 22 boeiende minuten. Een ploegje van zo’n vijftien mensen werkte achter de schermen aan de realisatie. Er werd digitaal ingezongen van thuisuit , bijbelteksten vertaald, passende carnavalsattributen verzameld, contacten met Leonard Santos gelegd, en opnames gemaakt natuurlijk! Een hartverwarmend project dat in deze koude dagen het hart van menig carnavalist deugd zal doen!”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...