Carnavalszondag -en nacht verlopen rustig

Aalst heeft zich goed aan de coronamaatregelen gehouden. Op enkele kleine incidenten na verliep de carnavalszondag rustig. ’s Nachts werden er enkel een handvol dronken mensen aangehouden.

“Driemaal werd geverbaliseerd voor alcoholverbruik op de openbare weg, driemaal werd geverbaliseerd voor elektronisch en niet-elektronisch versterkte muziek en driemaal werd geverbaliseerd vanwege het zich op de openbare weg begeven met carnavalsattributen”, aldus de stad over de afzonderlijke inbreuken.

Zaterdagavond werd er opgetreden bij een carnavalsfeestje, daar waren dertien personen aanwezig. Van zondag op maandag verliep het rustiger.

“De voorbije nacht verliep bijzonder rustig. Lokale Politie Aalst verbaliseerde tussen gisteren, 19 uur, en deze ochtend in totaal: twee inbreuken op het verbod op alcoholverbruik op de openbare weg en twee inbreuken op het verbod op elektronisch en niet-elektronisch versterkte muziek”, meldt de stad. Carnavalswagens of samenscholingen werden er niet vastgesteld. “Verder werden nog vier personen bestuurlijk aangehouden wegens dronkenschap.

Het totaal aantal inbreuken voor de voorbije dag én nacht komt hiermee op achttien, vijf personen werden bestuurlijk aangehouden.

FOTO: AALST CARNAVAL 2020

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...