Bekende koppen willen zich laten vaccineren: JA IK WIL!

JA IK WIL! Met deze campagne pakken Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert en Lede uit om hun inwoners te overtuigen zich te laten vaccineren. Een indrukwekkend team van bekende koppen zetten zich, samen met de 5 burgemeesters uit de regio, in als ambassadeur om mensen te motiveren om zich te laten vaccineren tegen COVID-19.

JA IK WIL is het antwoord op de vraag “Wil jij je laten vaccineren?”. 13 bekende koppen in de regio schreeuwen het alvast vrolijk uit. Ook de burgemeesters geven het goede voorbeeld. Acteurs Lynn Van Royen, Andy Peelman, Anton Cogen, maar ook schlagerzanger Christoff en wielrenner Oliver Naesen geven het goede voorbeeld.

 De JA IK WIL campagne wordt afgetrapt met een filmpje waarin de ambassadeurs hun reden geven om zich te laten vaccineren. “Omdat ik opnieuw een familieweekend wil organiseren”, “Omdat ik mijn vrienden eens goed wil vastpakken en eens goed gaan eten”, “Omdat ik samen met jullie naar de koers wil gaan kijken”… Dat zijn de redenen van onder andere Steven Van Gucht, Lynn Van Royen en Lucien Van Impe. Ook Christoff en zus Lindsay De Bolle, Andy Peelman, Ignace Demeyer, Ella Michiels, Leonard Santos, Anton Cogen, Oliver Naesen, Julie De Nul en Yvan De Boitselier delen wat hun klein gelukske na hun vaccinatie zal zijn.

Overal zullen deze mensen in het straatbeeld opduiken. Aan Vaccinatiecentrum Denderdal Aalst komt er ook een selfiewall. Zo kun je helemaal coronaproof op de foto met jouw favoriete bekende Vlaming. “Post je foto’s met #jaikwil. Je kunt zelf ook de positieve JA IK WIL boodschap uitdragen door de JA IK WIL profielkader toe te voegen aan je Facebookprofielfoto”, klinkt het.

Op 31 maart en 1 april krijgt iedere inwoner van Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert en Lede de bekende Vlamingen ook echt in huis. Ze sieren namelijk de cover van de informatiebrochure over het vaccinatiecentrum, die dan huis-aan-huis bedeeld wordt. Daarin vind je alle info over het vaccinatieproces.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...