Meer ruimte voor fietsers in straat richting station

Binnenkort wordt het circulatieplan ingevoerd en dat zal in veel straten tot nieuwe verkeerssituaties leiden. In de Denderstraat bijvoorbeeld, de straat tussen de zeshoek aan de Dendermondse Steenweg en de achterkant van het station aan de Zwarte Hoekbrug.

Overal komen er fietsstraten bij en verandert de rijrichting in de straat. In de Denderstraat, waar je nu nog in beide richtingen in kan rijden, komt meer ruimte voor fietsers, want de straat wordt éénrichting.

Momenteel wordt een fietsstrook geschilderd ter voorbereiding van het nieuw circulatieplan. Vanaf 16 augustus wordt het een éénrichtingsstraat in de richting van het station. Fietsers krijgen er meer plaats. De stad zet zo de weg in naar een bereikbaar, leefbaar en veilig Aalst met een nieuw circulatieplan.

Meer info op www.aalst.be/circulatieplan

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...