Viaduct Ledebaan opnieuw helemaal open

Het heeft vele maanden geduurd, maar het verkeer kan vanaf nu opnieuw normaal over het viaduct aan de Ledebaan rijden.

Er zijn geen omleidingen meer voorzien, de af -en opritten richting Dendermonde zijn opnieuw vlot bereikbaar en het verkeer kan rijden over de volledige breedte van de baan. De vernieuwing van de brug over de Dender startte al op 30 april 2019, ruim twee jaar geleden. Er werd een nieuw wegdek aangelegd. Eerst werd het deel aangepakt om de linkerrijstrook. Toen die rijbaan in orde was, werd de andere zijde aangepakt. Die was tot voor kort nog afgesloten, maar nu is het wegdek helemaal klaar om elke dag duizenden auto’s op te vangen.

Het viaduct kreeg ook nieuwe veiligheidsstootbanden, betere markeringen en verlichting. Er is ook een nieuwe afrit richting de Dender, maar die is nog niet open. Momenteel wordt er nog een rotonde aangelegd op de splitsing van de Pierre Corneliskaai en de Eendrachtstraat. Die werken zouden deze zomer moeten afgerond zijn.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...