Oversteek Dender verstoord: Sint-Annabrug en Zwarte Hoekbrug tijdlang dicht

Op 3 juli start de Vlaamse waterweg met werken aan de Sint-Annabrug. Die zullen een week in beslag nemen, en de Sint-Annabrug zal even lang onderbroken zijn. Er wordt hinder verwacht in het centrum van Aalst.

De Sint-Annabrug is de verbinding tussen rechter -en linkeroever aan het administratief centrum van de stad. Die brug wordt nu één week lang niet bereikbaar. De Vlaamse Waterweg gaat de sturing van de Denderbruggen automatiseren.

Na de werken aan de Sint-Annabrug, die op 11 juli zouden klaar moeten zijn, is de Zwarte Hoekbrug aan de beurt. Er wordt een omleiding voorzien. Volgend jaar wil de Vlaamse waterweg ook de andere bruggen over de Dender, namelijk die aan de Tereosfabriek en die in het dorp van Erembodegem, vernieuwen.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...