Nieuwsbrief via e-mail

Goeiedag Aalst houdt u via e-mail op de hoogte van de nieuwste berichten, als u dat wenst! De dagelijkse editie van de nieuwsbrief wordt vanaf 16 uur uitgestuurd.

Inschrijven doe je in twee stapjes:

1. Vul hieronder uw naam en e-mailadres in. 
2. U ontvangt een mail waarin u uw inschrijving moet bevestigen. (*)

Gebruik geen e-mailadres dat begint met info@admin@ of webmaster@. Wij vermijden bewust dergelijke “algemene” adressen, omdat dit bij sommige spamfilters een alarm doet afgaan, zeker bij een teveel aan dit soort adressen in de lijst.

Privacy: Uw e-mailadres wordt voor geen enkel ander doel gebruikt en blijft strikt privé. U kunt op elk moment eenvoudig uitschrijven. Uitgeschreven e-mailadressen worden permanent verwijderd uit onze database.

Door in te schrijven op de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacy en cookie policy. Hou er ook rekening mee dat u onze nieuwsbrief-mails minstens af en toe moet openen. Als u drie maand lang geen enkele mail opent, dan wordt uw abonnement automatisch stopgezet en op ‘inactief’ geplaatst. Na een maand worden deze adressen verwijderd uit onze database.

(*) Belangrijk: kijk in uw mailbox voor een mail afkomstig van “nieuwsbrief@goeiedagaalst.be” en klik op de link om uw inschrijving te bevestigen. Niet gevonden? Kijk eventueel in uw spamfilter. Voeg “nieuwsbrief@goeiedagaalst.be” toe aan uw lijst met veilige afzenders (voor Hotmail/Outlook, klik hier).

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.