Nieuwsbrief via e-mail

Goeiedag Aalst houdt u via e-mail op de hoogte van de nieuwste berichten, als u dat wenst! De dagelijkse editie van de nieuwsbrief wordt vanaf 16 uur uitgestuurd.

Inschrijven doe je in twee stapjes:

1. Vul hieronder uw naam en e-mailadres in. 
2. U ontvangt een mail waarin u uw inschrijving moet bevestigen. (*)

Gebruik geen e-mailadres dat begint met info@admin@ of webmaster@. Wij vermijden bewust dergelijke “algemene” adressen, omdat dit bij sommige spamfilters een alarm doet afgaan, zeker bij een teveel aan dit soort adressen in de lijst.

Privacy: Uw e-mailadres wordt voor geen enkel ander doel gebruikt en blijft strikt privé. U kunt op elk moment eenvoudig uitschrijven. Uitgeschreven e-mailadressen worden permanent verwijderd uit onze database.

Door in te schrijven op de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacy en cookie policy. Hou er ook rekening mee dat u onze nieuwsbrief-mails minstens af en toe moet openen. Als u drie maand lang geen enkele mail opent, dan wordt uw abonnement automatisch stopgezet en op ‘inactief’ geplaatst. Na een maand worden deze adressen verwijderd uit onze database.

(*) Belangrijk: kijk in uw mailbox voor een mail afkomstig van “nieuwsbrief@goeiedagaalst.be” en klik op de link om uw inschrijving te bevestigen. Niet gevonden? Kijk eventueel in uw spamfilter. Voeg “nieuwsbrief@goeiedagaalst.be” toe aan uw lijst met veilige afzenders (voor Hotmail/Outlook, klik hier).

close

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.