Vrachtwagen rijdt in huis in Meldert

In Meldert (Aalst) reed dinsdagnamiddag, omstreeks 17.30 uur, een vrachtwagen een woning in de Kammenkouterstraat binnen. De vrachtwagen van een firma in wegenwerken raakte van de weg af en reed via de voortuin de woning binnen. Gelukkig was de 78-jarige bewoonster op dat moment aan het werk in haar tuin.

De 55-jarige chauffeur van de camion raakte lichtgewond. In het huis werd een ware ravage aangericht: de garage, de hal en de voorgevel werden vernield. De bejaarde bewoonster werd opgevangen door haar tweelingzus.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...