Drie mannen opgepakt tijdens nachtelijke inbraken in bestelwagens

Drie mannen werden in de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 november betrapt door de Aalsterse politie tijdens een poging tot inbraak in een bestelwagen in de August Marcelstraat. De mannen werden opgepakt en verblijven in de cel.

Drie Algerijnse mannen van respectievelijk 20, 21 en 23 jaar werden vrijdagnacht door de politie aangehouden omdat ze aan het inbreken waren in een bestelwagen. De politie controleerde de blauwe Ford Fiësta met Poolse nummerplaat van het trio. Daarin werden andere gestolen spullen gevonden, want het trio had eerder op de avond ingebroken in een bestelwagen in de Bosstraat in Mere. 

De dieven werden voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde. Die beval de aanhouding van de mannen. Het trio blijft dus in de cel. 

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer kort nieuws uit Aalst