Leerkracht SMI legt positieve coronatest af en gaat in quarantaine

Een leerkracht van het Sint-Maarten Instituut heeft positief getest op het coronavirus en gaat in quarantaine. Ook drie andere leerkrachten gaan in quarantaine. Voor de leerlingen verandert er voorlopig niets, want de school blijft open.

We zijn twee weken ver in het nieuwe schooljaar en ook de Aalsterse scholen blijven nu niet langer gespaard van het coronavirus. Een leerkracht heeft positief getest en gaat in quarantaine. De lesgever of lesgeefster is in nauw contact geweest met drie andere leerkrachten van het ‘klein college’. Ook zij blijven nu enkele weken thuis.

De lessen van de leerlingen gaan voorlopig allemaal door. De school zal de afgelaste lessen van de besmette leerkrachten digitaal proberen regelen.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws uit Aalst