Diefstal aan Bancontact Stationstraat Aalst

De lokale politie van Aalst waarschuwt voor oplichters die mensen proberen te helpen wanneer er geld wordt afgehaald. Zo is een dame bestolen en ze merkte het pas bij het zien van haar rekeninguittreksel.

In een bankinstelling in de Stationsstraat te Aalst wenste een dame het bedrag van 50 euro af te halen. Toen dit niet onmiddellijk lukte werd zij vriendelijk bijgestaan door een andere aanwezige dame, die haar diensten zomaar aanbood en de bankautomaat manipuleerde.

Later, toen de vrouw haar rekeninguittreksel kreeg, bleek geen 50 maar 500 euro te zijn afgehaald.

De politie raadt daarom om u aan een bankautomaat nooit te laten assisteren door een te behulpzaam persoon. ‘Indien u iets vermoedt duw gewoon op stop, neem uw bankkaart terug en begeef u binnen in de bank tijdens de openingsuren’, aldus de politie

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...