Potrel is prins Carnaval Arend, mama Linda is fier

Tim Den Haese is de nieuwe Arendprins in Aalst. De jongeman gaat door het leven als Potrel.

potrel prins arend aalstDe verkiezing van de Arendwijk prins is niet onbelangrijk omdat in het verleden meerdere keren werd bewezen dat de Arendprins ook geschikt is om de grote prins Carnaval verkiezing te winnen.

Het verhaal van de nieuwbakken prins is emotioneel. Op carnavalszondag overleed de moeder van kandidaat-prins Arendcarnaval Tim Den Haese (32) aan de gevolgen van kanker, maar hij stapte niet uit de race naar de prinsentitel.

“Mijn moeder was een echte carnavalist, vooral het Jefkesbal was haar ding. Net tijdens dat Jefkesbal is zij in het ziekenhuis gestorven. Ze zei mij: die prinsenverkiezing van de Arend, je moet dat doen. Maak mij nog een keer fier”, zegt ‘Potrel’.

Hij haalde het van Jel.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...