Verkeersproblemen Siesegem worden groter

De werken op de ring in Aalst schakelen vanaf 9 mei een versnelling hoger met extra hinder voor het verkeer als gevolg. Er zal minder capaciteit zijn op de Siesegemlaan richting E40 en op de Gentsesteenweg.

Wie met de (vracht)wagen komt, moet rekening houden met extra wachttijden. Het agentschap raadt aan om gebruik te maken van de fiets, het openbaar vervoer en/of de verschillende carpoolparkings.

Vanaf 9 mei rijdt het verkeer op de stadsring richting E40, tussen het kruispunt met de Gentsesteenweg (N9) en de Merestraat, tien dagen lang over één rijstrook.

Vanaf 23 mei moet het verkeer in die zone door de middenberm naar de andere zijde van de Siesegemlaan (R41). Daar zijn in beide richtingen twee versmalde rijstroken.

Van 17 mei tot 20 mei legt de aannemer nieuwe asfalt aan op de stadsring tussen de Kwalestraat en de (nieuwe) Merestraat. Het verkeer rijdt hier over één rijstrook richting kruispunt met de Gentsesteenweg (N9). Vooral tijdens de spitsuren zal dit voor extra wachttijd zorgen.

Op 12, 13, 17 en 18 mei verwacht het agentschap grote verkeershinder op de Gentsesteenweg (N9) ter hoogte van het kruispunt met de Siesegemlaan (R41). De aannemer werkt twee keer twee dagen, telkens op een zijde van de Gentsesteenweg.

Verkeer op de Gentsesteenweg (N9) blijft steeds in beide richtingen mogelijk, maar de capaciteit van de weg zal sterk verminderd zijn. Hou rekening met extra wachttijden, ook buiten de spitsuren.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...