Immo De Winne neemt intrek in kasteel

Vastgoedmakelaar Immo De Winne gaat verhuizen. Het kasteel in de Kwalestraat in Nieuwerkerken is omgetoverd tot een nieuw kantoor. Het huidige kantoor in de Capucienenlaan blijft behouden voor de verhuurservice.

Je kan er onmogelijk naast kijken als je door de Kwalestraat rijdt: recht tegenover de Odisee Hogeschool staat een kasteel, en het voorste gebouw is omgevormd tot het nieuwe kantoor van Immo De Winne. Na dertig jaar in de Capucienenlaan neemt het bedrijf van Peter De Winne zijn intrek in de oude conciërgewoning van het kasteel in de Kwalestraat. “Maar onze verhuurservice blijft in de Capucienenlaan. Door de verhuizing kunnen we gemakkelijker een onderscheid maken tussen de verkoop en de verhuur van woningen.”

Naast de conciërge van het kasteel woonde ook Peter De Winne zelf ooit in het gebouw. “Zowel mijn ouders als mijn grootouders hebben hier nog gewoond, voor onze familie is het dus aangenaam dat de woning een nieuwe bestemming krijgt. We hebben het gebouw volledig gerenoveerd tot een kantoor, maar de huiselijke en familiale sfeer hebben we behouden”, zegt dochter Gemke De Winne, die intussen ook meedraait in Peters bedrijf. “Ons kantoor ligt op een prachtige locatie, buiten het stadscentrum en vlot bereikbaar”, vult makelaar Maarten Roelandt aan.

Geen huisbezoeken mogelijk

De feestelijke opening van het nieuwe kantoor is door de coronacrisis wel in het water gevallen. En door de nieuwe maatregelen mogen makelaars ook geen huisbezoeken meer organiseren. “Dat is natuurlijk wel jammer, maar laat ons hopen dat we volgend jaar dan een groot feest kunnen houden voor ons éénjarig jubileum”, aldus de makelaars. Wie zijn woning te koop stelt via De Winne, maakt wel nog altijd kans op een gratis elektrische fiets.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...