Viktor Verhulst bezoekt OLV Aalst in zoektocht naar ‘Nurse Of The Year’

In het kader van de verkiezing van ‘Nurse Of The Year’ heeft Viktor Verhulst het OLV in Aalst bezocht. Wie dat wilt kan zijn favoriete verpleegkundige of zorgkundige nomineren.

Dat doe je op www.nurseoftheyear.be. Met de award worden de helden van de zorg eens extra in de bloemetjes gezet. Viktor Verhulst gaat samen met andere ambassadeurs op zoek naar de verpleegkundige, zorgkundige of team van het jaar via Nurse Of The Year.

“Van 7 tot 21 januari kan er worden gestemd. Een vakjury van 9 vakmensen beslist uiteindelijk wie zich ‘Verpleegkundige van het jaar’, ‘Zorgkundige van het jaar’ en ‘Team van het jaar’ mag noemen. De uiteindelijke winnaars krijgen een award, 1.000 euro aan opleidingsgeld én een relaxweekend cadeau.”

“Een tijdje geleden lag mijn grootvader zelf in het ziekenhuis met corona. Ik heb daar met mijn eigen ogen gezien hoe zorgend het personeel was”, zegt Viktor Verhulst, die een bezoek bracht aan het OLV Aalst. “Dankzij hun positieve ingesteldheid en moed hebben ze mijn opa er door gesleurd. Ik heb dan ook enorm veel bewondering voor al die hardwerkende mensen die het afgelopen jaar vaak hun eigen leven aan de kant schoven om het allerbeste van zichzelf te geven. Heel veel respect.”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...