Oilsjters studeren is in

De cursus Aalsters dialect is een schot in de roos. Omwille van het grote succes organiseert het centrum voor volwassenenonderwijs van de Handelsschool sneller dan voorzien een tweede cursus Oilsjters.

Na de start van de eerste cursus, op 25 februari, kwamen er nog een pak aanvragen voor informatie binnen. De school heeft nu beslist om nog een tweede cursus te organiseren om alle geïnteresseerden de mogelijkheid te geven om zo snel mogelijk in te stappen.

Deze tweede basiscursus gaat van start op donderdag 6 oktober en loopt tot donderdag 19 januari 2017.

Inschrijven kan vanaf morgen woensdag 20 april via de homepagina van de website www.leerwatjewil.be of op het secretariaat, Keizersplein 19 in Aalst, van maandag tot en met donderdag, telkens van 16.30 uur tot 21 uur.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...