Studenten kunnen samen studeren in Aalst

Goed nieuws voor studenten. Vanaf woensdag kunnen ze opnieuw samen studeren, in alle rust én coronaproof.

Er zijn 40 studeerplekken in het Onthaalcomplex (Keizersplein 21 B, doorgang tussen Keizersplein en parking Keizershallen). Bij grote vraag bekijkt de stad of er extra stadgebouwen kunnen worden ingericht.

Wie een plekje wil, moet zich wel op voorhand inschrijven. Van woensdag 2 december 2020 t.e.m. zaterdag 30 januari 2021 kan je samen blokken in het Onthaalcomplex (Keizersplein 21 B). “Er wordt voor iedereen een hoogst persoonlijk plekje voorzien, rekening houdend met de geldende afstandsregels.”

Inschrijven kan per dag (8 tot 20 uur) en/of meteen voor meerdere dagen vanaf dinsdag 1 december, 10 uur.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...