Deliveroo komt naar Aalst

De maaltijdservice Deliveroo komt volgende maand naar Aalst. De komst is vroeger dan voorzien. Deliveroo gaat op zoek naar koeriers, want het platform wordt volgende maand gelanceerd.

Deliveroo breidt zijn aanwezigheid in België uit en stelt zijn diensten beschikbaar in een nieuwe stad. De maaltijdservice, waarmee klanten via een app of website eten van bij een lokale horecazaak kunnen bestellen en laten leveren, is reeds aanwezig in meer dan 35 Belgische steden. Nu bereidt Deliveroo zich voor om ook de carnavalstad vanaf februari te bedienen.

“We zijn er trots op dat we onze uitbreiding in België kunnen voortzetten en dat nieuwe consumenten toegang zullen krijgen tot de voordelen van Deliveroo. We weten dat het moeilijk is voor de horeca en willen restaurateurs zo helpen om zoveel mogelijk gerechten te kunnen bereiden. Het is onze missie om klanten tevreden stellen en tegelijkertijd de restaurants in Aalst te ondersteunen”, zegt Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder Deliveroo België

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...