Odisee hogeschool schakelt over naar code oranje

De Odisee hogeschool schakelt vanaf maandag 19 oktober over naar code oranje. De lessen zullen wel nog fysiek doorgaan. Het personeel werkt maximaal van thuis uit.

De Universiteit Gent schakelde al over naar code rood, de Brusselse Odisee-campussen zaten al in code oranje. Nu schakelen de vijf andere Odisee-campussen ook van code geel naar oranje. Dus ook die in de Kwalestraat in Aalst. “We hebben onze onderwijsorganisatie al voorbereid op de switch naar oranje, hierdoor is de impact op onze studenten op dit moment minimaal”, zegt Harry Parys van Odisee. “Zo gaan onze praktijklessen voorlopig wel gewoon door. De switch naar code oranje heeft in de eerste plaats een belangrijke signaalfunctie.” 

Het merendeel van de lessen zal nog fysiek kunnen doorgaan. De capaciteit in alle lokalen wordt wel beperkt tot één vijfde van het aantal leerlingen. 

“We roepen elke student op om de komende weken verantwoordelijkheid op te nemen. We zullen daarvoor ook inzetten op bijkomende sensibilisering.” Door code oranje zal het personeel van Odisee maximaal van thuis uit werken.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...