Roemeens voetbal voor goed doel

Het was een uitzonderlijke sportieve gebeurtenis: in het sportcentrum Osbroek gaven op zondag 27 oktober niet minder dan 10 Roemeense voetbalploegen (zo’n 70 spelers) mekaar partij voor het goede doel. Er waren teams uit Aalst, Antwerpen, Brussel en Dendermonde. Het was ideaal weer om te sporten.

Uiteindelijk kwam FC Bruxelles Romania, niet geheel onverwacht, als winnaar van het tornooi op het podium. Het team van de Sint-Andreasparochie werd twee, Dendermonde 1 kwam op de derde plaats. Het tornooi werd georganizeerd door de vzw Corfoo en de orhtodoxe parochie van Aalst. De opbrengst van deze sportieve dag gaat naar een project van ouderenzorg in de regio Oltenië.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...