Wolfman, de nieuwe CD van Stash

Het was een leuke uitnodiging: Le nouveau Stash est arrivé. Precies 10 jaar na ‘All that Fire’ is er ‘Wolfman’, de nieuwe CD van Gunther Verspecht en Stash. De meeste mensen kennen Stash van de klassieker ‘Sadness’ uit 2005.

Voor de nieuwe CD ‘Wolfman’ heeft Gunther vier klasbakken rond zich verzameld: Ht Roberts, Bruno Deneckere, Nils De Caster en Niels Delvaux.

Op 4 en 5 oktober werd de CD voorgesteld met twee concerten in intieme kring in Merchtem. Op 18 oktober is de officiële release en op 8 november volgt de voorstelling van de CD in De Muze in Meise. Op de CD staan tien nummers die variëren van uitbundig tot diep ingetogen. Alles samen goed voor meer dan 40 minuten muzikale verwenning.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...